The Unfolding Now!

Realizing Your True Nature through the practice of Presence
Læs mere

Udviklingsgruppe med Inquiry, meditation og bevægelsespraksis i København.Denne gruppe har været i gang et år, og er bedst egnet for nye deltagere, der har noget erfaring med Diamond Approach. Men du kan kontakte mig, og vi kan sammen undersøge de muligheder, der er for andre udviklingsgrupper både online og med fysisk fremmøde. M: 24421195.

Fire søndage første halvår 2022 med start d.16.januar.

Med mulighed for at fortsætte gruppen frem til vinter 2022

Vi tager udgangspunkt i ”The Unfolding Now” skrevet af A.H.Almaas. “The Unfolding Now” er en vidunderlig smuk bog, som tager os med på sjælens udviklingsrejse, som den folder sig ud på den spirituelle vej kaldet Diamond Approach. 

Første fase på rejsen er at lære at skelne mellem den primære og sekundære oplevelse i vores personlighed. Vi praktiserer at være tilstede i nuet, men vi har endnu ikke haft nogen direkte oplevelse af, hvem vi essentielt er, men bevæger os hen mod dette

I næste fase har vi haft en oplevelse af hvem vi essentielt er, som en næsten fysisk levende, lysende, flydende substans i kroppen, som giver os en følelse af tilstedeværelse og intimitet med os selv. Vi er stadig forankret i vores personlighed, men vi har nu en mere eller mindre vedvarende oplevelse af vores essens, som rejser sig i vores bevidsthed som forskellige kvaliteter af vores sande natur.

I tredje fase er tilstedeværelse den primære oplevelse, og alt hvad vi oplever, er oplevelser af vores essens. Det kalder vi i Diamond Approach ”non-dual”, hvilket betyder, at der ikke længere er en adskillelse mellem mig og min oplevelse. Essens er, hvad vi er, og alt hvad der rejser sig i vores bevidsthed, er en manifestation af dette.

Her kan du se A.H.Almaas introduktion til bogen på Youtube i ni dele.

 

 

Undervisningens forløb.

Udviklingsgruppen består af fire moduler af et halvt års varighed med fire hele søndage i hvert modul frem til vinter 2023. Man tilmelder sig et modul af gangen, hvorefter gruppen efter hvert modul tager stilling til om man vil fortsætte med næste modul og så fremdeles. Gruppen vil være åben for nye deltagere frem til sommer 2022.

Om formiddagen laver vi kropsarbejde og mediterer og gennemgår dagens kapitel fra bogen ”The Unfolding Now” og laver den tilhørende Inquiry i mindre grupper og afslutter med fælles udveksling og indsigt i hele gruppen. Alle bogens kapitler kan læses på dansk på min hjemmeside. Du får et link og et password, når du melder dig til kursus.

Om eftermiddagen mediterer vi, laver Diamond Approach Bodypractice med inquiry, der tager udgangspunkt i kroppen og afslutter med fælles udveksling og arbejde i hele gruppen.

Som supplement til denne gruppe mødes vi fire gange online mellem 2 søndage, hvor vi repeterer stoffet fra foregående søndag, mediterer og laver inquiry. Online møde i denne gruppe er uden honorar.

Datoer for udviklingsgruppen

16. januar(aflyst pga corona) – 7.februar – 27.marts  – 8.maj – 29.maj er hele søndage med fysisk fremmøde.

06. februar – d. 13. marts – 24. april – 22. maj. Online møder uden honorar fra kl. 9:30 – 12:30.

Sted

Roskilevej 46, 2000 Frederiksberg.

www.hosnorup.dk

Underviser

Mette Ulsø uddannet lærer i Diamond Approach.

Antal deltagere 

maks. 14

Kursusafgift 

Kr.2000 for 4 hele kursusdage, som indbetales halvårligt på: 4420-4420444079 eller Mobile-Pay: 24421195.

Tilmelding

Senest d. 1. december 2021.

Mail: mette.ulsoe@diamondapproach.org
Telefon: 24421195

Individuelle sessioner

Alle kursusdeltagere tilbydes 5 individuelle sessioner af en times varighed til nedsat pris kr.500. (Normalpris kr.750). Hvis det har din interesse, vil jeg bede dig om at udfylde nogle spørgsmål om dit livsforløb inden første session. Sessioner foregår Skodsborgparken 52 1.th. 2942 Skodsborg beliggende ca.150m fra Skodsborg station.

For yderligere oplysninger om Ridhwanskolen:

www.diamondapproach.org

 

The way of inquiry is the way of true freedom. If inquiry is alive and unfolding, we are free – our mind is free, our hearts are free; our souls are free to unfold, and our Being is free to spontaneously manifest what is natural for it to manifest

A. H. Almaas

Founder of Diamond Approach

Diamond Approach, Ridhwan Diamond Approach and Ridhwan are registered tradesmarks of the Ridhwan Foundation. The Ridhwan “Hu” symbol is a trademark of the Ridhwan Foundation.

The Five Movements logo and name are trademarks owned by Linda Krier.

error: Content is protected !!