Private sessioner i Diamond Approach.

Diamond Approach er en spirituel vej som forbinder sjælen med dens spirituelle natur. Det vil sige vi ønsker at forstå, hvem vi er ud over vores personlighed, krop og sind, og genskabe kontakten til de dybere lag i os selv, som vi i Diamond Approach kalder vores Essens eller Sande Natur.

Vores vigtigste praksis er ”open ended inquiry” hvilket betyder en undersøgelse fra øjeblik til øjeblik ind til sandheden af vores oplevelse. Med støtte fra en uddannet lærer i Diamond Approach udvikler vi efterhånden vores evne til at spørge ind til de dybere lag af os selv, og gøre vores personlighed så transparent, at vi får kontakt med medfødte essentielle egenskaber så som: kærlighed, glæde, styrke, vilje, medfølelse og fred blandt mange andre.

På vores spirituelle vej bruger vi udover ”inquiry” også kropsarbejde og redskaber fra psykoterapien. På den måde ligner vores arbejde de første år psykoterapi. Men vores fokus er ikke at gøre personligeden mere velfungerende som i psykoterapi, men at genskabe kontakten til vores Sande Natur. En sideeffekt af dette arbejde er en mere velfungerende og fleksibel personlighed.

Diamond Approach er en omfattende og meget vidunderlig spirituel vej, som giver mening og livskvalitet i vores dagligdag.

Hvis du er ny i arbejdet eller bare søgende, er du velkommen til at bestille en session hos mig og/eller læse bogen: ”The real man” skrevet af A.H.Almaas, som er grundlægger af Diamond Approach.

En session varer en time og koster 650kr. Ønsker du et forløb vil 1-2 sessioner om måneden kunne støtte din udvikling sammen med deltagelse i en af mine udviklingsgrupper. Alle, der har deltaget på et af mine kurser får de første 5 sessioner til 500kr. pr. session.

Hvis du er under 30 år og studerende eller arbejdsløs eller på anden måde har lavere indkomst, kan du spørge om reduktion i prisen både på individuelle sessioner og kurser.

Mit arbejdslokale ligger tæt på Skodsborg Station: Skodsborgparken 52 1 th. 2942 Skodsborg.

Hvis du ønsker at vide mere, er du også velkommen til at kontakte mig på mail: mu@dadlnet.dk eller telefon: 24421195.

Du kan læse om min baggrund på min hjemmeside under OM.

Jeg modtager løbende supervision på alt mit arbejde som lærer i Diamond Approach. 

Hvis du ønsker at gå dybere ind i arbejdet, får du den optimale støtte ved både at have individuelle sessioner og følge mine kurser i danmark, eller tilmelde dig en af de fortløbende grupper, som findes over store dele af verden. En fortløbende gruppe har typisk 80-100 deltagere og kan vare op til 20-30år, fordi Diamond Approach er en spirituel vej, der modner og transformerer sjælen gennem hele livet. De åbne grupper i det skandinaviske nærområde er i øjeblikket London og Seefeld, som er et kursussted i nærheden af Bremen. 

For grupper andre steder i verden se hjemmesiden: https://diamondapproach.org

 

 

error: Content is protected !!