Private sessioner

Private sessioner i Diamond Approach.

Diamond Approach er en spirituel vej som forbinder sjælen med dens spirituelle natur. Det vil sige vi ønsker at forstå, hvem vi er ud over vores personlighed, krop og sind, og genskabe kontakten til de dybere lag i os selv, som vi i Diamond Approach kalder vores Essens eller Sande Natur.

Vores vigtigste praksis er ”open ended inquiry” hvilket betyder en undersøgelse fra øjeblik til øjeblik ind til sandheden af vores oplevelse. Med støtte fra en uddannet lærer i Diamond Approach udvikler vi efterhånden vores evne til at spørge ind til de dybere lag af os selv, og gøre vores personlighed så transparent, at vi får kontakt med medfødte essentielle egenskaber så som: kærlighed, glæde, styrke, vilje, medfølelse og fred blandt mange andre.

På vores spirituelle vej bruger vi udover ”inquiry” også kropsarbejde og redskaber fra psykoterapien. På den måde ligner vores arbejde de første år psykoterapi. Men vores fokus er ikke at gøre personligeden mere velfungerende som i psykoterapi, men at genskabe kontakten til vores Sande Natur. En sideeffekt af dette arbejde er en mere velfungerende og fleksibel personlighed.

Diamond Approach er en omfattende og meget vidunderlig spirituel vej, som giver mening og livskvalitet i vores dagligdag.

Hvis du er ny i arbejdet eller bare søgende, er du velkommen til at bestille en session hos mig og/eller læse bogen: ”The real man” skrevet af A.H.Almaas, som er grundlægger af Diamond Approach.

En session varer en time og koster 650kr. Ønsker du et forløb vil 1-2 session om måneden kunne støtte din udvikling sammen med daglig Diamond Approach meditation og sansepraksis.

Mit arbejdslokale ligger tæt på Skodsborg Station: Skodsborgparken 52 1 th. 2942 Skodsborg.

Hvis du ønsker at vide mere, er du også velkommen til at kontakte mig på: mailto:mu@dadlnet.dk

Du kan læse om min baggrund på min hjemmeside under OM.